"">

TK-Team LED kosketusnäytöt on ideaali ratkaisu kokous-, koulutus- ja luokkatiloihin. 10-pisteen monikosketus mahdollistaa useamman yhtäaikaisen käyttäjän kirjoittaa ruudulle sormella tai pehmeäkärkisellä kynällä. Käyttäjät voivat käsitellä mm. kuvia ja videoita näytön mukana tulevalla monipuolisella EasiNote ohjelmalla.  Kaikki näytöllä tehdyt muistiinpanot voidaan tallentaa ja lähettää eteenpäin esim. pdf tiedostoina. Näytön mukana toimitamme myös EasiConnect ohjelman, jonka avulla voit yhdistää langattomasti Android tai IOS laitteesi Seewo kosketusnäyttöön. Valikoimassamme on 55”, 65”, 70”, 75” ja 84” kosketusnäytöt sekä runsas valikoima erilaisia lisätarvikkeita.

 

TK-Team kosketusnäytöissä on sisään rakennettu Android käyttöjärjestelmä vakiona.

Voit käyttää TK-Team kosketusnäyttöä ilman ulkoista tai sisäistä tietokonetta, koska kosketusnäytössä on sisään asennettu Android käyttöjärjestelmä. Vakiona Android käyttöjärjestelmään on asennettu mm. WPS Office aplikaatio, jonka avulla voit käsitellä mm. tuttuja Windows Office ohjelmia. Lisäksi mukana on myös käyttökelpoinen versio EasiNote ohjelmasta, tämän ohjelman avulla voit tehdä ja tallentaa muistiinpanosi suoraan näytön sisäiseen muistiin tai siirtää muistiinpanosi suoraan USB tikulle. Lisäksi voit ladata omia aplikaatioita suoraan Seewon sisäiseen Android käyttöjärjestelmään. Android käyttö-järjestelmästä pääset verkkoon LAN yhteyden avulla. Lisävarusteena löytyy myös erillinen WiFi USB mokkula, jonka voit asentaa kätevästi näytön etureunassa olevaan USB liitäntään. Android käyttöjärjestelmälle on näytön etupaneelissa kaksi USB liitäntää.

 

 

Seewo kosketusnäyttö

 TK-Team kosketusnäyttö ja sen laadukkaat komponentit soveltuvat

myös 24/7 käyttöön

KosketusteknologiaAito sisäänrakennettu infrapuna kosketusteknologia takaa huipputarkan 

10 pisteen kosketuksen 

 Kosketusnäyttö

Ylivoimaisen nopea kosketuksen vasteaika. Seuraa tarkkaan myös nopeita liikkeitä.

 

 

Tyylikästä ja turvallista muotoilua, heijastamaton 4 mm turvalasi

TK-Team kosketusnäyttöjen muotoilussa on panostettu tyylikkyyteen ja turvallisuuteen: näyttöjen reunat ovat pyöristettyjä, joka mahdollistaa näyttöjen turvallisen käytön mm. luokkatiloissa. TK-Team kosketusnäyttöjen syvyys on vain 42 mm, joten ne sijoittuvat sulavasti eri tiloihin. Näyttöjen mukana toimitetaan tukeva ja turvallinen seinäteline. Näyttö on varustettu 4 mm heijastamattomalla turvalasilla. Näytön etupaneelissa on käytännölliset pikanäppäimet sekä USB liitännät näyttöön asennettuun Android käyttöjärjestelmään.

 

  

 TK-Team kosketusnäyttö toimii useassa ohjelmaympäristössä

 
 Seewo kosketusnäyttö Plug&Play


Monipuoliset liitännät

TK-Team kosketusnäytöt ovat varustettu monipuolisilla liitännöillä, mm. usealla HDMI ja VGA liitännällä. Monipuolisten liitäntöjen avulla voit hyödyntää eri laitteita omassa esityksessäsi. Ultra HD näytöissä on myös HDMI liitäntä ulkoisille 4K laitteille.

Voit liittää oman tietokoneesi helposti kosketusnäyttöön vain kahdella kaapelilla: kuva siirto HDMI tai VGA kaapelilla. Kosketus siirtyy USB kaapelin avulla. Ensimmäisen asennuksen yhteydessä tarvittavat draiverit asentuvat Plug and Play. Tarvittaessa voit hankkia tehokkaan Seewo tietokonemoduulin kosketusnäyttöösi, jolloin kosketusnäyttö toimii itsenäisenä laitteena.