TK-Team LED kosketusnäytöt on ideaali ratkaisu kokous-, koulutus- ja luokkatiloihin. 20-pisteen monikosketus mahdollistaa useamman yhtäaikaisen käyttäjän kirjoittaa ruudulle sormella tai pehmeäkärkisellä kynällä. Käyttäjät voivat käsitellä mm. kuvia ja videoita näytön mukana tulevalla monipuolisella Note ja Capture ohjelmalla. Kaikki näytöllä tehdyt muistiinpanot voidaan tallentaa ja lähettää eteenpäin esim. pdf tiedostoina. Näytön mukana toimitamme myös Connect ohjelman, jonka avulla voit yhdistää langattomasti Android tai IOS laitteesi TK-Team kosketusnäyttöön. Valikoimassamme on 55”, 65”, 70”, 75” ja 86” kosketusnäytöt sekä runsas valikoima erilaisia lisätarvikkeita.

 

 TK-Team kosketusnäytöissä on sisään rakennettu Android käyttöjärjestelmä vakiona.

Voit käyttää TK-Team kosketusnäyttöä ilman ulkoista tai sisäistä tietokonetta, koska näytössä on vakiona sisään asennettu Android käyttöjärjestelmä. Vakiona Android käyttöjärjestelmään on asennettu mm. WPS Office aplikaatio, jonka avulla voit käsitellä mm. tuttuja Windows Office ohjelmia. Lisäksi mukana on myös käyttökelpoinen versio Note ohjelmasta, tämän ohjelman avulla voit tehdä ja tallentaa muistiinpanosi näytön sisäiseen muistiin tai siirtää muistiinpanosi suoraan USB tikulle. Lisäksi voit asentaa omia aplikaatioita näytön sisäiseen Android käyttöjärjestelmään. Android käyttö-järjestelmästä pääset verkkoon LAN yhteyden avulla. Lisävarusteena löytyy myös erillinen WiFi USB moduuli. Android käyttöjärjestelmälle on näytön etupaneelissa kaksi USB liitäntää.

 

Seewo kosketusnäyttö

 TK-Team kosketusnäyttö ja sen laadukkaat komponentit soveltuvat

myös 24/7 käyttöön


Aito sisäänrakennettu infrapuna kosketusteknologia takaa huipputarkan 

20 pisteen kosketuksen 

 Kosketusnäyttö

TK-Team kosketusnäyttöjen kosketustarkkuus ja herkkyys on alansa parasta. Kosketuksen vasteaika on vain 4ms, joten kosketuksessa ei ole käytännössä viivettä

 

 

Tyylikästä ja turvallista muotoilua, heijastamaton 4 mm turvalasi

TK-Team kosketusnäyttöjen muotoilussa on panostettu tyylikkyyteen ja turvallisuuteen: näyttöjen reunat ovat pyöristettyjä, joka mahdollistaa näyttöjen turvallisen käytön mm. luokkatiloissa. TK-Team kosketusnäyttöjen syvyys on vain 42 mm, joten ne sijoittuvat sulavasti eri tiloihin. Näyttöjen mukana toimitetaan tukeva ja turvallinen seinäteline. Näyttö on varustettu 4 mm heijastamattomalla turvalasilla. Näytön etupaneelissa on käytännölliset pikanäppäimet sekä USB liitännät näyttöön asennettuun Android käyttöjärjestelmään.

  


Monipuoliset liitännät

TK-Team kosketusnäytöt ovat varustettu monipuolisilla liitännöillä, mm. usealla HDMI ja VGA liitännällä. Monipuolisten liitäntöjen avulla voit hyödyntää eri laitteita omassa esityksessäsi. 

Voit liittää oman tietokoneesi helposti kosketusnäyttöön vain kahdella kaapelilla: kuva siirto HDMI tai VGA kaapelilla. Kosketus siirtyy USB kaapelin avulla. Ensimmäisen asennuksen yhteydessä tarvittavat draiverit asentuvat Plug and Play. Tarvittaessa voit hankkia tehokkaan TK-Team tietokonemoduulin kosketusnäyttöösi, jolloin kosketusnäyttö toimii itsenäisenä laitteena.