TK-Team Kosketusnäytöt ovat ideaali ratkaisu kokous-, koulutus- ja luokkatiloihin. 20-pisteen monikosketus mahdollistaa useamman yhtäaikaisen käyttäjän kirjoittaa ruudulle sormella tai pehmeäkärkisellä kynällä. Käyttäjät voivat käsitellä mm. kuvia ja videoita näytön mukana tulevilla monipuolisilla Note- ja Capture -ohjelmilla. Kaikki näytöllä tehdyt muistiinpanot voidaan tallentaa ja lähettää eteenpäin esim. pdf tiedostoina. Näytön mukana toimitamme myös Connect -ohjelman, jonka avulla voit yhdistää langattomasti Android tai IOS laitteesi TK-Team interaktiiviseen LED kosketusnäyttöön. Valikoimassamme on 55”, 65”, 70”, 75” ja 86” kosketusnäytöt sekä runsas valikoima erilaisia lisätarvikkeita.

 

Sisäänasennettu Android käyttöjärjestelmä vakiona

Voit käyttää TK-Team Kosketusnäyttöä ilman ulkoista tai sisäistä tietokonetta, näytössä on vakiona sisään asennettu Android käyttöjärjestelmä. Vakiona Android käyttöjärjestelmään on asennettu mm. WPS Office aplikaatio, jonka avulla voit käsitellä tuttuja Windows Office ohjelmia. TK-Team kosketusnäytön mukana tulee Android versio Note -ohjelmasta, tämän ohjelman avulla voit tehdä ja tallentaa muistiinpanosi näytön sisäiseen muistiin tai siirtää muistiinpanosi suoraan USB tikulle. Voit myös asentaa omia aplikaatioita näytön sisäiseen Android käyttöjärjestelmään. Android käyttöjärjestelmästä pääset verkkoon LAN yhteyden avulla. Lisävarusteena löytyy myös erillinen WiFi USB sovitin. 

 

Seewo kosketusnäyttö

 TK-Team Kosketusnäyttö ja sen laadukkaat komponentit soveltuvat 24/7 käyttöön


Sisäänrakennettu infrapuna kosketusteknologia takaa huipputarkan 20 pisteen kosketuksen 

 TK-Team multi touch screen

TK-Team Kosketusnäyttöjen kosketustarkkuus ja herkkyys on alansa parasta. Kosketuksen vasteaika on vain 4ms, joten kosketuksessa ei ole viivettä

 

 

Tyylikästä ja turvallista muotoilua, heijastamaton 4 mm turvalasi

TK-Team Kosketusnäyttöjen muotoilussa on panostettu tyylikkyyteen ja turvallisuuteen. Näyttöjen reunat ovat pyöristettyjä, joka mahdollistaa näyttöjen turvallisen käytön mm. luokkatiloissa.
TK-Team Kosketusnäyttöjen syvyys on vain 42 mm, joten ne sijoittuvat sulavasti eri tiloihin. Näyttöjen mukana toimitetaan tukeva ja turvallinen seinäteline. Näyttö on varustettu 4 mm heijastamattomalla turvalasilla.

  

Monipuoliset liitännät

Voit liittää oman tietokoneesi helposti kosketusnäyttöön vain kahdella kaapelilla, kuvan siirtoon HDMI tai VGA kaapeli, ja kosketus siirtyy USB kaapelin avulla. Tarvittavat draiverit asentuvat Plug and Play ensimmäisen asennuksen yhteydessä. Voit myös hankkia tehokkaan TK-Team tietokonemoduulin kosketusnäyttöösi, jolloin kosketusnäyttöön ei tarvitse liittää muita laitteita. TK-Team kosketusnäytöt ovat varustettu monipuolisilla liitännöillä, mm. usealla HDMI ja VGA liitännällä. Monipuolisten liitäntöjen avulla voit hyödyntää eri laitteita omassa esityksessäsi.