Päiväkoti Punavuoren Ankkalampi, Helsinki

WriteWall Mobile


Helsingin Punavuoren Ankkalammen päiväkodin kokemukset WriteWall Mobilesta

WriteWall Mobile on uusi kaksipuolinen ja liikuteltava kirjoitustaulu, joka osoittautui erinomaiseksi lisäksi Helsingin Punavuoren Ankkalammen varhaiskasvatukseen. Valkotaulu tarjoaa opettajille ja lapsille monipuolisia vuorovaikutteisia oppimiskokemuksia.

Punavuoren Ankkalamessa WriteWall Mobile innostaa lapsia oppimaan. Kun oppimistilanne on hauska ja visuaalisesti mielenkiintoinen, lapset osallistuvat opetukseen aktiivisemmin. Tämä auttaa lapsia  luomaan myönteisen asenteen oppimiseen ja kehittämään lapsien oppimishalua.

Räätälöitävä

WriteWall Mobile on räätälöitävissä eri kohteisiin. Kirjoitustaulun korkeuden voi valita oman tarpeen mukaan. Ankkalammen 1080 mm korkea ja leveä taulu on sopivan korkuinen aikuiselle istuessa ja lapsille seistessä. Saadun palautteen pohjalta kaksipuoliseen kirjoitustauluun voi lisätä vaakaviivoja, nuottiviivaston tai ruudukkoa tarpeen vaatiessa. 

Ekologisuus 

Ekologisuus on keskeinen asia Punavuoren Ankkalammessa. Päiväkodit toimivat esimerkkinä lapsille kestävän kehityksen edistämisessä. Valkotaulut ovat erinomainen tapa vähentää paperijätettä. Lapset voivat piirtää ja kirjoittaa suoraan taululle, mikä vähentää tarvetta käyttää paperia oppimistarkoituksiin.

 

 

Reference images