TK-Team kosketusnäyttöjen ohjelmat
TK-Team kosketusnäyttöjen ohjelmat
TK-Team kosketusnäyttöjen ohjelmat

NOTE3

Monipuolinen suomenkielinen Note-ohjelmisto, jonka avulla voit esimerkiksi kirjoittaa näytölle ja tehdä muistiinpanoja. Kuvien ja videokuvan käsittely on helppoa Note-ohjelmalla: ohjelma tukee monikosketusta, joten kuvien ja videokuvan koon muuttaminen on helppoa ja vaivatonta. Note-ohjelma sisältyy kosketusnäyttöjen toimitukseen. Lataa tästä.

 

CAPTURE

Capture-ohjelman avulla voit tallentaa ruudulla tapahtuvat toimenpiteet kätevästi jatkokäyttöä ajatellen esimerkiksi opetus- tai koulutusmateriaaliksi. Voit myös hyödyntää ulkoista kameraa ja tallentaa videota. Mukana myös videoiden editointimahdollisuus. Capture-ohjelma sisältyy kosketusnäyttöjen toimitukseen.
Lataa tästä.
 

 

CONNECT

Connect-ohjelman avulla voit peilata langattoman verkon kautta esim. Android- ja IOS-laitteesi helposti TK-Team Kosketusnäyttöön. Yhdistäminen käy helposti ja nopeasti näytöllä olevan QR-koodin kautta. Ohjelman avulla voit jakaa kannettavan Android- tai IOS-laitteesi kuvat, videot tai esim. PowerPoint-materiaalin kaikkien nähtäville suoraan TK-Team Kosketusnäytölle. Connect-ohjelma sisältyy kosketusnäyttöjen toimitukseen. 
Lataa tästä.